Met twee Padelbanen wordt de GTC nog leuker en toekomstbestendiger

Met padel op de GTC willen we het leden aantal weer laten groeien en de vergrijzing van onze club tegen gaan. Vele tennisverenigingen, zoals TV Cromwijck uit Woerden hebben dit met succes gedaan en wij zijn er ook van overtuigd dat dit voor de GTC ook gaat lukken. We zijn al ver gevorderd met de plannen en er is al voor meer dan 30.000 euro subsidie binnen gehaald.

Met dit obligatieplan wordt de aanschaf van twee padelbanen mogelijk

Naast deze subsidie willen we nog 50.000 euro via dit obligatieplan gaan ophalen en ook hier gingen veel tennisverenigingen ons met succes voor. Het obligatieplan is erg interessant om aan deel te nemen, mede door de gunstige fiscale regels. Hoe dat werkt ziet u in onderstaande video.

Waarom Padel?

Padel is een spectaculaire sport, het is snel, er is veel actie en het is vooral heel erg leuk. Het is de redding van veel tennisverenigingen, omdat het veel nieuwe leden aantrekt van alle leeftijden van jong tot oud. Padel is gemakkelijk te leren omdat de baan ommuurd is, de bal minder hard gaat en de opslag onderhands is. Het is ook een echte teamsport, je speelt namelijk altijd dubbels. Het is ook een tactische sport en de rally's kunnen heel lang zijn, zie onderstaande video.

 

      

 

U kunt mee doen uit clubliefde en er is zelfs een mogelijkheid om rendement te maken 

We hebben drie soorten obligaties waarmee u mee kunt doen namelijk, een clubliefde obligatie, een kiet obligatie en een rendement obligatie, waarbij we rekening houden met de verschillende financiële mogelijkheden van onze leden, supporters of padel/tennis liefhebbers. Via dit platform houden we jullie op de hoogte hoeveel geld we al hebben opgehaald voor de financiering. 

U doet toch ook mee?!

Ga dan naar de campagne pagina op dit platform en meldt u zich aan. U kunt natuurlijk ook via het contactformulier uw interesse kenbaar maken.

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 41.000,00
Aantal campagnes: 3
Aantal inschrijvingen: 26