Welkom op de obligatiepagina van MLTC!

Zoals je waarschijnlijk al weet, brengen we alles in gereedheid om de plaatsing van een tweetal padelbanen te realiseren. Dit vraagt een forse investering (circa 90.000 Euro).

Omdat we dit geld niet hebben liggen, kunnen we natuurlijk naar de bank gaan om het volledige bedrag te lenen, Maar een eigentijdsere en vooral voordeligere financieringswijze is obligatiecrowdfunding. We lenen dan een deel van het bedrag niet bij een bank maar bij een groot aantal mensen in de vorm van obligaties.

Tijdens de ALV van 21 november hebben we als club volmondig ja gezegd tegen het plaatsen van de padelbanen, daarom zijn we nu de crowdfunding campagne gestart om een flink bedrag op te halen.

Via deze site zal alles te volgen zijn: informatie over de verschillende obligaties, het aanmelden en het volgen van de toegezegde bedragen.

Padelvriend

Iedereen die meedoet aan deze crowdfunding betitelen we als Padelvriend. En als Padelvriend wordt je naam vereeuwigd op de zogenaamde Padelbank, die bij de banen zal worden neergezet. Ook zullen we de Padelvrienden medio 2019 uitnodigen voor het meedoen aan een Padelcllinic.

We hopen op een mooie respons! Doe je mee?

Sportieve groet, het bestuur van MLTC

 

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 40.000,00
Aantal campagnes: 3
Aantal inschrijvingen: 30