EUR 291.000,00 / EUR 450.000,00
31
dagen te gaan
64%
Waarde: EUR 1.000,00
Rente: 8,00
Looptijd: 10 jaar
Aflossing: Annuïtair
Start: 17-02-2021

Het Sporting Martinus Club Obligatieplan

Sporting Martinus moet inspelen op de positieve ontwikkelingen die al enkele jaren bij de club aan de gang zijn. Daar hoort ook een ontvangstaccommodatie met kleedkamers bij die klaar is voor de toekomst.

Een nieuw clubhuis
Ons huidige clubhuis uit de jaren 70 is inmiddels gedateerd en kent de nodige structurele gebreken, zoals aan gevel, dak en verwarming. Ze voldoet niet aan (toekomstige) milieu-eisen voor energie (o.a. gasloos) en nog met moeite aan aangescherpte horeca- en multifunctionele eisen, die de overheid en verzekeraars ons stellen.
De gemeente helpt onze club op vele vlakken, maar in tegenstelling tot vele andere gemeenten hanteert ze een beleid dat het niet mogelijk maakt om verenigingen te ondersteunen bij clubgebouw of kleedkamer accommodaties. In Amstelveen is het een zaak van de vereniging zelf voor financiering te zorgen om de leden een goede voorziening aan te bieden. Sporting Martinus heeft daartoe nu een nieuwbouwplan klaarliggen.

 

Het opzetten en uitwerken van dit ontwerp is in nauwe samenwerking met vele specialisten en diverse instanties de afgelopen jaren tot stand gekomen. De club doet nu, in deze finale fase, graag een beroep op haar leden, hun familie, vrienden en kennissen om de club bij de realisatie van dit nieuwe clubhuis financieel te ondersteunen. Daarvoor biedt ze hen een op maat gemaakt, voor alle partijen gunstig leningsplan aan: het Sporting Martinus Club Obligatieplan.
Het einddoel van dit plan is om met hulp van de leden een opbrengst te genereren van € 450.000.

Als dit Club Obligatieplan niet lukt: géén nieuwbouw
Dit is kans om een nieuw clubhuis samen voor elkaar te krijgen. We moeten het helaas zelfs wat harder stellen: zonder deze opbrengst kan de overall financiering van de nieuwbouw niet doorgaan en gaat het hele plan van tafel. De hypothecaire financier en borgstellers eisen namelijk, dat de club en haar leden hun vertrouwen in het nieuwbouwplan ook via een dergelijke 'lening aan elkaar' uitdrukken. Ze stellen: laat maar in harde euro's zien, dat ook de leden zélf in het nieuwbouwplan geloven. Duidelijke taal en te beschouwen als een uitdaging.

Dus: doe mee! Laten we samen ons nieuwe clubgebouw mogelijk maken! 

Op de volgende pagina's leggen we je graag uit hoe ons obligatieplan werkt. We hopen van harte dat ook jij meedoet! Ieder een beetje maakt samen een heleboel. Meld je direct aan voor dit leningsplan via JA, IK DOE MEE 
Let op: de inschrijvingsperiode loopt van woensdag 17-2-2021 t/m woensdag 7-4-2021.

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 291.000,00
Aantal campagnes: 1
Aantal inschrijvingen: 94